Hokksund: Nydelig rekkehus over to plan m/ 3 sov, 2 bad, hage, peisovn, carport, terrasse, veranda, ny i 2014!
Semsveien 50 H , 3302 Hokksund

Kort om eiendommen

Semsveien 50H er et moderne og lekkert rekkehus over to plan, beliggende på en solrik tomt i et barnevennlig område. Hyggelig nabolag. Rekkehuset ble oppført i 2014 og har en romslig markterrasse og veranda samt inngjerdet hage. Boligen har en godt utnyttet planløsning og boligen fremstår stilfull, tidløs og attraktiv.

Inneholder:

1. etg: BTA 62 kvm, BRA 55 kvm, P-rom 55 kvm: Entré/ gang m/ trapp, kjøkken m/ åpen løsning til stue, stue og bad.

2. etg: BTA 62 kvm, BRA 55 kvm, P-rom 51 kvm: Gang m/ trapp, 3 stk. soverom, bad, bod/ teknisk rom med sluk.

Inneholder

Semsveien 50H er et moderne og lekkert rekkehus over to plan, beliggende på en solrik tomt i et barnevennlig område. Hyggelig nabolag med kort vei inn til sentrum med alle fasiliteter. Rekkehuset ble oppført i 2014 og har en romslig markterrasse på 15 kvm og veranda på 5 kvm samt inngjerdet hage. Boligen har en godt utnyttet planløsning og boligen fremstår stilfull, tidløs og attraktiv. Meget godt egnet til en familie.

Boligens kvaliteter:
- Nyere og moderne rekkehus fra 2014
- Carport og felles parkeringsplass
- Markterrasse og veranda
- Gode solforhold om sommeren
- Entré med fliser og gulvvarme
- Pent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Stue med peisovn og spiseplass
- To pene bad med dusjfasiliteter
- Opplegg for vaskemaskin på bad
- Tre gode soverom på samme plan
- Lagringsplass med skap og boder
- Sikringsskap med automatsikringer
- Balansert ventilasjon m/gjenvinning
- TV- og internett signaler via fiber.
- Gangavstand til Eikersenteret
- Kort vei til barnehager, skoler og sentrum
- Enkel adkomstvei til E134 for pendling

Inneholder:

1. etg: BTA 62 kvm, BRA 55 kvm, P-rom 55 kvm: Entré/ gang m/ trapp, kjøkken m/ åpen løsning til stue, stue og bad.

2. etg: BTA 62 kvm, BRA 55 kvm, P-rom 51 kvm: Gang m/ trapp, 3 stk. soverom, bad, bod/ teknisk rom med sluk.

Terrasse, plate på mark 15 kvm del overbygget med adkomst fra stue. Markise montert på terrassen. Veranda 5 kvm med adkomst fra to soverom i 2. etasje.

Utvendig bod på 5 kvm ved siden av boligen.

Alle integrerte hvitevarer følger med, bortsett fra frittstående kjøleskap. Alle fastmonterte lamper og lyskilder i tak er med, unntatt lamper på barnerom og konglelampe over spisebord. Alle rullegardiner i vinduene, samt lamellene i stua er inkludert. Tilpasset markise over uteplass er med. Alle de store hvite klesskapene på soverommene medfølger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentrumsnært og familievennlig boligområde i Hokksund i Øvre Eiker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, buss og tog, samt et rikt utvalgt av servicetilbud og fasiliteter. Fra eiendommen er det kort vei til Drammenselven og naturskjønne Loesmoen Elvepark. Her går tursti langs
elven godt tilrettelagt for barnevogn, som du kan følge ned til Mjøndalen. På veien er det rasteplasser og fine fiskemuligheter, samt avstikker til både Nedre Sandøra og Hagaøya, to naturperler med et rikt dyreliv og spennende kulturminner.

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. Du finner fotballbane på Loesmoen og en sykkeltur unna ligger flotte Falkbanen, hovedanlegget til Hokksund IL med flere kunstgressbaner, flombelysning og garderobeanlegg. Hokksund IL har tilbud innenfor fotball, håndball, ski og allidrett. Håndballhallen, samt innendørs svømmehall ligger i sentrum.

Ellers er det kort vei til Hellefossen, viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. Legg gjerne søndagsturen til idylliske Sundhaugen, et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge. Hoensvannet er også et populært badested med grønne lunger og fin deilig strand.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Spar Hokksund. Det er gangavstand til Hokksund sentrum som byr på klær og interiør, vinmonopol og et variert utvalg av spesialforretninger. Videre er det kort vei til Eiker Senter med butikker og bakeri. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter & Krokstad senter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvor nærmeste holdeplass er Ytong ved Planteskolen og ligger rett ved boligen. Fra Langebru går det buss til Notodden, Kongsberg, Drammen og Oslo. Det tar for øvrig ca. 15 min å gå til Hokksund jernbanestasjon der du også finner lokalbusser.

Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Krokstadelva, 9 min til Mjøndalen, 21 min til Drammen, 22 min til Kongsberg, samt 50 min til Oslo S. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg eller Hønefoss.

Eiendommen har kort vei til Hokksund barneskole og Hokksund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Eiker videregående, i tillegg til et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Adkomst fra Semsveien. Se kartskisse.

Standard

Nyoppført bolig i 2014. Eier har bebodd boligen siden 2015 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen (noe knirk i trapp, men sameiet har felles reklamasjon mot entreprenør da dette forekommer i flere boliger). Boligens tilstand anses å være god alder tatt i betraktning og framstår som godt vedlikeholdt. Det er fremdeles gjenværende garantitid på produkter og arbeid. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Kjøkken: Innredning fra Sigdal med slette fronter fra byggeåret, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Plate over koketopp med RS (rustfritt stål) og malte flater. Frittstående og integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert.

Bebyggelse

Rekkehus over 2 plan. Utvendig bod på 5 kvm ved siden av boligen.
Carport i felles rekke i sameiet. Sameiet består av 20 enheter.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i gang med automatsikringer, overbelastningsvern 32 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg. Anlegget ble sist kontrollert 01.12.16. Siste helårs forbruk ca. 10 000 kwh. I vintermånedene ca. 1100 kWt, i sommermånedene ca. 500 kWt. Det tilsvarer i kostnader i året ca. 6000 kr eks. nettleie (545,- kr pr. mnd.). Ingen feil eller mangler, selger har dokumentasjon.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på teknisk rom/ bod. Varmtvannsbereder Høiax 200 liter fra år 2015, plassert i bod/ teknisk rom. Vannmåler og hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system. Automatisk vannstopper med magnetventil montert.

Pipe/ ildsted: Stålpipe, over tak med fotbeslag. Ildsteder, peisovn med glass montert i stue. Dato for siste feiing: 03.08.2018.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet (Flexit) plassert på bod/ teknisk rom.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og datasignaler GET.

Diverse

Det er vedtatt at sameiet skal male/ beise husene våren/ sommeren 2019. Nye farger blir: Brunsvart med varmgrå staffasje, vinduer som i dag.

Selger opplyser om at det er to frivillige dugnader, arrangert på våren og høsten av styret i sameiet. Det settes opp klipping av plen på fellesareal med ca. 1 gang pr. sesong pr. rekkehus. Det er opprettet en facebookside for sameiet, hvor all informasjon ligger.

Parkering

Parkering i carport. For øvrig parkeringsmulighet på felles parkeringsplass.

Tomten

Uteområdene er pent opparbeidet med beplantninger, plen og asfalterte områder. På eiendommen er det både lekeplass og flere koselige uteplasser.
Fellestomt på 7 652 kvm. Hver seksjon disponerer tomt/ hage som naturlig arronderer til eiendommen.

Til hver sameieandel er knyttet rett til eksklusiv bruk av en seksjon med tilhørende bod, carport og biloppstillingsplass ute. Denne bruksretten følger sameiedelen og kan ikke skilles fra denne. Carporten følger leiligheten.

Sameiebrøk: 1/20

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom og entre. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Peisovn montert i stue.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer for inneværende år, kr.3 776,- inkl. fastledd og MVA. inkl fastledd og mva. Kommunale gebyrer faktureres 3 terminer pr år. (Ca. 9 500,- i årlige kommunale avgifter)
Årsgebyr renovasjon Kr. 3 403,-
Standard gebyr ifm. feiing av pipe.

Andre utgifter:
Utskifting av filter til ventilasjon FLEXIT ca. Kr. 1 300,- pr. år.
Kabel-tv og internett er på ca. 600,- kr mnd.

Vilkår fellesgjeld

Ingen felleslån i sameiet.

Regulering

Kommuneplan for Øvre Eiker 2015 - 2027 - boligformål. Bebyggelsesplan for Semsveien 50, stf. 21.10.2009. Formålet med reguleringen: konsentrert
småhusbebyggelse.

Det er flere varsler angående bygging av næringsbygg på Eiker Næringspark (andre siden av jernbanen). Bl.a. bygg for omlasting av husholdningsavfall. I tillegg bygges det en firemannsbolig ved siden av tomten, som synes gjennom kjøkkenvinduet. Skogselskapet, på andre siden av jernbanen, har varslet om bygging av flisfyringsanlegg. Se kommuneplaner om nærmere vedtak og reguleringer.

Selger opplyser at det kan oppleves noe støy fra godstog.

Vei, vann og avløp

Semsveien er offentlig vei, men innkjøringen til boligene er privat.
Vann/ Avløp: Offentlig, private stikkledninger. Installert vannmåler.

Utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke
å godkjenne leietager. Styret i sameiet må informeres om fremleie. Eier må til en hver tid påse at leietaker følge sameiets vedtekter og regler.

Servitutter

09.01.1954 BESTEMMELSE OM GJERDE
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 0624 GNR: 73 BNR: 151

14.04.1961 BESTEMMELSE OM GJERDE
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 0624 GNR: 73 BNR: 151

01.04.1965 ERKLÆRING/AVTALE
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om
telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 0624 GNR: 73 BNR: 151

18.06.2015 SEKSJONERING
Opprettet seksjoner:
SNR: 8
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/20

Servitutter er ikke rekvirert, men seksjoneringsbegjæringen er rekvirert og kan sees hos megler.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 3 290 000,-
  • Fellesutgifter: 800,-
  • Ligningsverdi: 888 797,-
  • Primærrom: 106 m2
  • Bruksareal: 110 m2
  • Tomteareal: 7652 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Rekkehus

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 147923026