: 27 nye og innholdsrike rekkehus med blant annet egen takterrasse, 4 soverom, 2 bad, og p-plass i garasjekjeller.
Granittveien , 3057 Solbergelva

Inneholder

Bolig B-1 (nr. 1 - 8):
U. etg.: Entre, gang, sportsbod, teknisk rom/vaskerom, bad og soverom.
1. etg.: Kjøkken, stue og soverom.
2. etg.: Bad, soverom og trappegang med utgang til terrasse.

Bolig A-1 (nr. 9 - 13 og nr. 21 - 27):
U. etg.: Gang, bod, teknisk rom/vaskerom, bad og to soverom.
1. etg.: Entre, kjøkken og stue.
2. etg.: Bad, to soverom og trappegang med utgang til terrasse.

Bolig A-2 (nr. 14 - 20):
U. etg.: Gang,teknisk rom/vaskerom, bad, to soverom.Sportsbod med inngang fra garasjen.
1. etg.: Entre, kjøkken og stue.
2. etg.: Bad, to soverom og trappegang med utgang til terrasse.

Se forøvrig plantegninger pr bolig.

Beliggenhet

Granittlia bygges i Solbergelva i Nedre Eiker kommune, ca 7 kilometer vest for Drammen sentrum, med fin beliggenhet i et rolig og barnevennlig område. Kort vei til Solberg Senter med blant annet matbutikk, apotek, frisør og barne- / ungdomskole samt idrettsanlegg. Nærhet til bussholdeplass med hyppige avganger mot Drammen.

Granittlia blir liggende i en sørvendt helling vendt mot Granittveien og bygges for at du skal nyte livet i vakre og landlige omgivelser. Her får du gode solforhold, fin utsikt og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Boligene blir grensende mot Jonsebrøttet og utmark mot nord. Her er det bare å ta turskoene på og begi deg ut i et variert og spennende terreng til for eksempel Knabben, Nerdammen og Mellomdammen.

Nedre Eiker byr på mange flotte muligheter for de friluftinteresserte, både sommer og vinter. Finnemarka og har et variert og familievennlig terreng, med flotte skiløyper i vinterhalvåret, og kun fire kilometer unna ligger Drammen skisenter. Sølvveien som er en kulturminneløype på 45 kilometer er velegnet for sykkel og går rett forbi borettslaget.

Adkomst

Ta inn Ulverudgata fra Gamle Riksvei i Solbergelva. Følg veien noen hundre meter og ta deretter Granittveien til høyre. Feltet det skal bygges på ligger da på venstre side. Det vil i forbindelse med prosjektet bli bygget ny adkomst med gang- og sykkelsti.

Standard

Stue og kjøkken:
Det leveres 3-stavs eikeparkett på gulvene og malt gips i Lys antikk på veggene. Kjøkkeninnredning fra Sigdal type Uno hvit eller lignende og laminert benkeplate. Dette er en stilren innredning med et lett og luftig design. Stuen leveres med stålskorstein og peisovn. Kjøkkenet leveres uten hvitevarer men med avtrekksvifte montert på vegg. Hvitevarepakke kan velges som tilvalg.

Bad:
Alle bad blir flislagt med dusjhjørner og vegghengt toalett. Det er planlagt mørk grå keramiske fliser på 30x30cm på gulv og hvite blanke fliser på 30x60cm på vegger.
Badene leveres med hvit servant montert i benkeplate med underskap der det er tegnet inn, og over vasken blir det montert speil med lysarmatur.

Vaskerom i underetasjen har opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Soverom:
3-stavs eikeparkett på gulvene og malt gips i Lys antikk på veggene. På soverommene leveres garderobeskap med én meter skap pr. sengeplass i henhold til plantegning.

Flislagt entre med varmekabler. Innvendig trapp leveres fra Nor-Trapp type Tinde i hvit malt utførelse.

Takterrasse:
Takterrassene er skjermet og gir mange muligheter til kos og hygge. Takterrassen leveres med platting av impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som tett tre rekkverk med kledning på to sider i kombinasjon med noe glassrekkverk med stolper og topprekke i stål iht tegning.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Se prospekt med blant annet romskjema og leveransebeskrivelse for nærmere detaljer.

Bebyggelse

Prosjektet består av 27 rekkehusboliger som varierer i størrelse fra 125 til 128 kvadratmeter. Det finnes tre boligtyper med ulik planløsning. Felles for alle boligene er at de er romslige, går over tre plan, har fire soverom, to bad og takterrasse. Fasadene mot sør har et stort vindusparti som bidrar med mye lys og gir gode muligheter for å nyte den flotte utsikten.

Boligene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnade.

Byggemåte

Gulv mot grunn leveres i betong. Det isoleres forskriftsmessig og legges radonduk/ sperre. Liggende kledning leveres i Royalimpregnering i farge Brun. Stående kledning leveres i Royalimpregnering i farge Rød, Oker og transparent. Impregnerte materialer leveres uten ytterligere behandling. Yttervegger mot terreng leveres med sprøytebetong isolert utvendig under terreng. Det leveres tekket kompakttak med innvendig taknedløp. Se leveransebeskrivelse i prospektet for nærmere detaljer.

Diverse

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Selger skal i forbindelse med avtaleinngåelse stille garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Denne skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Ved forbehold fra selger kan garantien stilles etter at forbeholdene har falt bort og senest før byggestart. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd før ferdigstillelse.

Fremdrift:
Prosjektet har en anslått byggetid på ca. 16 måneder fra fysisk igangsettelse av byggearbeidene. Forventet byggestart 4. kvartal 2019. Basert på byggestart 4. kvartal 2019 er tidligste overlevering 1. kvartal 2021.

Tilvalg:
Velg den boligen som passer deg best ut fra planløsning og beliggenhet. Er man inne i prosjektet tidlig har man mulighet til å påvirke sin egen bolig for å skape sin egen personlige stil ved tilvalg.

Denne nettannonsen er kun et utdrag av salgsopplysninger, så vi gjør oppmerksom på at alle interessenter må sette seg inn i komplett salgsprospekt med alle opplysninger.

Parkering

En p-plass i garasjeanlegget er inkludert i prisen. Det er mulig å kjøpe ytterligere p-plasser for kr. 150.000,- pr plass. Det er mulighet for et begrenset antall å kjøpe ladeuttak for el-bil i garasjen. Garasjeanlegget leveres med støvbundet tak og vegger og oppmerkede plasser. Garasjeport med fjernkontroll portåpner og nøkkelbryter.

Tomten

Gårdsnummer 46 og bruksnummer 132 i Nedre Eiker Kommune. Eiet fellestomt på ca 7200 kvm. Tomten leveres ferdig opparbeidet med tilsådd plen, asfaltert innkjøring og med lekeplass.

Oppvarming

Elektrisk, varmekabler i entre og på bad. I tillegg leveres det stålpipe med peisovn type Curve 100 eller lignende.

Dyrehold

Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold.

Kommunale avgifter

Felleskostnadene inkluderer kostnader til a-konto for vann- og avløp tilsvarende normalforbruk. Innbetalt a-konto beløp for vann/avløp avregnes årlig iht. målt forbruk.

Vilkår fellesgjeld

Borettslaget er finansiert med 50 % fellesgjeld. Fellesgjelden vil opprettes som et lån med 40 års løpetid. De første 15 årene er avdragsfrie og det betales i denne perioden kun renter. Deretter nedbetales lånet som et annuitetslån over 25 år. Det er lagt til grunn en rentesats på 2,2%. Renten er flytende og endres i takt med rentemarkedet. For beregning pr bolig, se prospekt med tilhørende prisliste.

Via sin forretningsføreravtale med NBBO vil borettslaget bli tilknyttet ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. (IN-ordningen). Etter overtakelse kan nedbetaling av andel fellesgjeld gjøres to ganger i året (ved terminforfall på borettslagets gjeld). Ordningen innebærer at den enkelte andelseier kan nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld. Skriftlig avtale om nedbetaling av andel fellesgjeld må gjøres i god tid i forkant. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Ved selvfinansiering eller innfrielse av hele andel fellesgjeld vil den månedlige felleskostnaden bli redusert til andel av driftskostnader. Spørsmål om ordningen kan stilles til NBBO.

Ved benyttelse av IN-ordningen vil den enkelte andelseier bli belastet med et engangsgebyr på kr. 938,-. Borettslaget vil bli sikret for ubetalte felleskostnader gjennom Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Regulering

Borettslagets eiendom vil være gårdsnummer 46 og bruksnummer 132 i Nedre Eiker Kommune og ligger i et område som er regulert til boliger.

Hvitevarer

Hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap er ikke inkludert, men kan kjøpes som tilvalg. Avtrekksvifte inngår i leveransen.

Servitutter

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Prosjektet har en anslått byggetid på ca. 16 måneder fra fysisk igangsettelse av byggearbeidene. Forventet byggestart 4. kvartal 2019. Basert på byggestart 4. kvartal 2019 er tidligste overlevering 1. kvartal 2021.

Ansvarlig megler

Jan Vidar Avdal
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Tomtevisning - følg skilting til innerst i Jonsebrøttet.

 • Jan Vidar Avdal

  Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 900 52 330

  Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 908 39 439

  Annen info

  Finnkode: 143560332