Krokstadelva / Stenseth: Lekker nyere oppusset 2-roms med 19 kvm balkong, bad 2015, kjøkken 2013 - Bør sees!
Saturnveien 34 , 3055 Krokstadelva

Kort om eiendommen

Lekker2-roms terrasseleilighet som er oppusset de siste årene og innhehar god planløsning! Dette er en lys og moderne bolig med få trappetrinn opp til leiligheten. Boligen fremstår attraktiv med en gjennomført stil og ligger fint til i et etablert boligfelt med leiligheter, tomannsboliger og rekkehus. Området er barnevennlig og rolig. Det er kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage, marka, bussholdeplass og nærbutikk.

Inneholder: Gang, kjøkken fra 2013 / stue med utgang til balkong på 19 kvm, bad (2015), entré, soverom. Innvendig bod (rommet er pent oppusset og kan fint benyttes til andre formål enn bod - f.eks. et kontor).

Denne leiligheten bør sees!

Inneholder

Lekker2-roms terrasseleilighet som er oppusset de siste årene og innhehar god planløsning! Dette er en lys og moderne bolig med få trappetrinn opp til leiligheten. Boligen fremstår attraktiv og fin.

Inneholder: Gang, kjøkken fra 2013 / stue med utgang til balkong på 19 kvm, bad (2015), entré, soverom. Innvendig bod (rommet er pent oppusset og kan fint benyttes til andre formål enn bod - f.eks. et kontor).

Hvitevarer som oppvaskmaskin, samt integrerte varer følger med. Kjøleskap, og vaskemaskin kan kjøpes hvis ny eier ønsker dette. Tørketrommel medfølger ikke. Skyvedørsgarderobe og fastmonterte lyskilder medfølger.

Beliggenhet

Boligen ligger veldig fint til i et etablert boligfelt med leiligheter, tomannsboliger og rekkehus. Området er veldig barnevennlig med mange barnefamilier og lekeplass i nærmiljøet. Det er kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk. I Krokstadelva finner du bl.a. Buskerud storsenter med de fleste servicetilbud og Eknes idrettshall med svømmehall.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane og tennisbaner. Idrettsanlegget og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane er kun 3 minutters kjøretur unna. Fra Årbogen kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et poulært utgansgpunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier.

Fra leiligheten er det ca. 300 meter på sti gjennom skogholdt til Batteriet og lysløypen Solbergmoen - Åssiden. Her blir det kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det. Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron
Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, med gode p-muligheter ved togstasjon. Avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det
påkjøring til nye E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen
sentrum.

Adkomst

Vennligst se kartskisse. Denne boligen har adkomst nedenfra (avkjøring ved garasjene til Nordlysveien til høyre før du ankommer Saturnveien).

Standard

Eier har bebodd leiligheten siden 2015 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen pusset opp av tidligere eier og har en god standard og framstår som godt vedlikeholdt. Baderom er renovert i år 2015. Nytt kjøkken i 2013. Overflater gulv, vegger og tak med noe oppgradering og noe overflatebehandling i år 2016. Nye innvendige dører i år 2013-2016. Varmtvannsbereder fra år 2017. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Nytt dekke (terrassegulv) på terrassen if. rehabiltering av garasjeanlegget. Markise på balkong fra år 2015.

Vinduer: Vinduer i tre/ aluminium består av tolags isoglass hovedsakelig fra år 2002/ 04.

Dører: Standard ytterdør med glass fra år 2003. Terrassedør i tre med glassfelt fra år 2017. Innvendige dører: Formpresset dører med malte overflater i trekarm fra år 2013 - 2016. Gulv: Laminat byttet år 2013/ 14.

Bebyggelse

Borettslaget består av 58 boliger fordelt på 3 terrasseblokker og 5 rekkehus.

Terrasseblokk, leiligheten har egen inngang med utvendige trapper mellom byggene. Leiligheten har beliggenhet i 1. etasje.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i entre med automatsikringer fra år 2015, hovedsikring 50 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg. Kontroll i 2012 av EB-nett (nåværende Glitre)

VVS: VA, rør av jern, kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom (for baderom ved oppussing i år 2015). Leiligheten har ellers eldre VA (vann og avløp). Benkebereder antar 120 liter fra år 2017.Selgers opplysninger: Rør på bad helt nytt, samt oppkobling ved kjøkken (Krokstad Rør AS) Skiftet ny varmtvannsbereder 2017 og montert waterguard på kjøkken 2017.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og data signaler GET.

Diverse

Det praktiseres dugnad to ganger i året og det betales kr. 100,- i dugnadsgebyr per. mnd. Dette refunderes ved dokumentert deltakelse.

Radonmåling: Borettslaget har dokumentasjon på målinger og ettermålinger. Etter hva selger har fått opplyst fra styreleder, foreligger ikke verdier som ligger på farenivå.

Parkering

Borettslaget har garasje og biloppstillingsplasser men følger ikke automatisk med
leiligheten. Det er to felles parkeringsområder til fri bruk for beboere, parkering
skal forekomme på disse oppmerkede plassene.Garasjeplass samt fastbiloppstillingsplass må søkes til styret, tildeles etter ansiennitet. For øvrig gjesteparkeringsplasser samt vanlig gateparkering.

Tomten

Festet tomt på 16 814 kvm. Fellesareal/ borettslagets festetomt. Skrånende terreng. Noe beplantet. Asfalterte internveier. Festekontrakten kan sees hos megler og er også vedlagt prospektet. I tomten til borettslaget inngår det flere gårds og bruksnummer, 42/224 og 42/225.

Festavgift for 2017: Kr. 191 175,-.

Det pågår en rettstvist med grunneier og flere borettslag/ sameier og husstander på Stenseth angående grunneiers ønske og krav om engangsløft av festeavgiften. Økning er gjennomført og for Ura Brl utgjør dette en økning i festeavgift på ca. 221% fra kr. 59 571,- i 2015 til kr. 191 175,- i 2016. Styreleder for borettsalget opplyser per 18.03.19 at rettstvisten med grunneierne aldri kom opp for lagmannsretten, men det ble istedenfor inngått et forlik. URA har fortsatt advokat til å bistå borettslaget da det ikke har vært noen bevegelser(les prisjusteringer) for URA borettslag. Borettslaget har mottatt tilbud på innløsing av festeavtalen, men som p.t er vurdert til å være i overkant høyt priset. Forhandlingsarbeid er påbegynt fra advokatens side.

Det kan være bestemmelser i festekontrakten som også kan ha betydning for regulering og forlengelse utover det som er redegjort for ovenfor, og interessenter oppfordres til å gjøre seg grundig kjent med festekontrakten før inngivelse av bud.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom.

Dyrehold

Dyrehold må søkes om i BRL. Jf. vedtektene.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 12123359095, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 13.03.2019: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 36
Saldo per 13.03.2019: 6 281 643
Andel av saldo: 100 648
Første termin/første avdrag: 30.12.2012 ( siste termin 30.12.2036 )
Flytende rente fra 11.04.16

Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Regulering

Reguleringsplan
Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 31.08.2011, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Kommuneplan
I hht. Kommuneplanen er denne eiendommen avsatt til boligbebyggelse (nåværende), område C. boligbebyggelse Jfr. Kommuneplanens arealdel, er boligbebyggelse inndelt i 3 områder; A, B og C. For dette området gjelder følgende: Boligområde C; Utbygde områder uten fortettingspotensiale. Her skal ikke grad av utnytting overstige 40%, der ikke høyere utnyttelse følger av reguleringsplanen. Dersom det ikke foreligger reguleringsplan kan tomtene bebygges i hht kommuneplanbestemmelsene.

Den henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

Vei, vann og avløp

Private veier på BRL eiendom. Offentlig tilknyttet vann og kloakk.

Utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med samtykke kan andelseier overlate bruken boligen til andre i inntil 3 år hvis andelseier har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfelle kan godtas ved særlige grunner jfr. Borettslagsloven § 5-6. Se også borettslagets vedtekter.

Servitutter

23.11.1977 FESTEKONTRAKT - VILKÅR
Festetid: 80 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 12,470
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
BESTEMMELSER OM DELING AV TOMT

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 1 750 000,-
  • Totalpris: 1 850 648,-
  • Fellesgjeld: 100 648,-
  • Fellesutgifter: 4 420,-
  • Ligningsverdi: 392 283,-
  • Primærrom: 47 m2
  • Bruksareal: 51 m2
  • Tomteareal: 16814 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 142816168