Strømsø sentralt: 3 roms leilighet i 2 etg - Heis, balkong, bad 2009, sentralfyr, oppussing - Gangavstand til "alt"
Tordenskiolds gate 51A , 3044 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Tordenskiolds gate 51A. Dette er en romslig og lys 3-roms leilighet i 2 etg. Boligen ligger i sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter. Perfekt for bla. pendlere med meget god tog- og bussforbindelse. Leiligheten fremstår som lys og med en godt utnyttet planløsning. Boligen har behov for generell oppussing.

Boligens kvaliteter:
- Beliggende midt i sentrum med nærhet til "alt"
- Heis i bygget
- Praktisk og god planløsning
- Stor balkong
- Sentralfyr
- Bad oppusset i 2009/ 2010 i regi av BRL

Inneholder: Entré/ gang, kjøkken, stue/ spisestue, 2. stk soverom, bad og innvendig bod. Balkong på 12 kvm med adkomst fra stue.

Alle hvitevarer medfølger.

Inneholder

Velkommen til Tordenskiolds gate 51A. Dette er en romslig og lys 3-roms leilighet i 2 etg. Boligen ligger i sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter. Perfekt for bla. pendlere med meget god tog- og bussforbindelse. Leiligheten fremstår som lys og med en godt utnyttet planløsning. Boligen har behov for generell oppussing.

Boligens kvaliteter:
- Beliggende midt i sentrum med nærhet til "alt"
- Heis i bygget
- Praktisk og god planløsning
- Stor balkong
- Sentralfyr
- Bad oppusset i 2009/ 2010 i regi av BRL

Inneholder: Entré/ gang, kjøkken, stue/ spisestue, 2. stk soverom, bad og innvendig bod. Balkong på 12 kvm med adkomst fra stue.

Alle hvitevarer medfølger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i kort gangavstand fra Strømsø Torg, i 2 etasje med heis, og har en fin beliggenhet i bygget i front mot Tordenskiolds gate. Fem minutters gange til togstasjonen med hyppige avganger innover mot Oslo. 10 minutters gange til Bragernes med kafeer, restauranter, kino, teater, koselig torg, kjøpesentre, elveparken m.m. 36 minutter med tog til Oslo.

Gangavstand til alt av butikker og servicetilbud i sentrum. Få minutters gange til Marienlyst hvor det er kjøpesenter, kunstgress/ kunstisbane, Drammenshallen, Marienlyst stadion, treningssenter, Drammensbadet etc. Idyllisk promenade langs elven på Strømsøsiden, samt nye Strømsø Torg. Kort vei til kunnskapsparken med Union Scene og Papirbredden samt en rekke andre tilbud.

Adkomst

Adkomst fra Tordenskiolds gate. Heis eller trapp opp til leilighetsplan.

Standard

Eier har bebodd leiligheten siden 2009 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Leiligheten har ikke hatt vesentlige løft/ påkostninger i denne perioden (utover arbeid utført i regi av borettslaget), men normalt vedlikehold er gjennomført. Baderom oppgradert i år 2009/ 2010 i regi av borettslaget. Når det gjelder
tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Bebyggelse

Boligblokk oppført over 4 etasjer med heis. Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje. Bod i kjeller på 1,8 kvm. Felles vask- og sykkelrom i kjeller.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

EL: Sikringsskap plassert i felles gang med skrusikringer, hovedsikring 25 AMP. Noe åpent og noe skjult anlegg. Siste kontroll av anlegget: 2004. Foreligger det pålegg på anlegget: Nei. Årsforbruk: ca. 1.500 kWh

VVS: VA (vann og avløp), rør av kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget. Hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system.

Teknisk: Dørklokke, ringetablå er ved hovedinngangen og callinganlegg med automatisk låsåpner og video, ringeknapp utenfor leilighet. Leverandør av TV og datasignaler fra Viken fiber.

Diverse

Det ble på ordinær generalforsamling i 2018 behandlet forslag om å selge vaktmesterboligen i borettslaget, dette ble senere vedtatt. Det står beskrevet i protokollen fra generalforsamlingen, datert 30.05.2018, at overskudd fra salget settes av for evt. å dekke potensiell skatt for hver enkelt andelseier.

Det vil på et senere tidspunkt bli avholdt generalforsamling vedrørende fordeling av kostnader ifm. baderomsrehabiliteringen i 2009/ 2010. Kostnaden for dette er allerede fordelt over fellesutgiftene iht. vedtatt fordelingsnøkkel i sin tid, men enkelte beboere ønsker denne likefordelt og at nytt vedtak om dette fattes. Borettslaget venter på uttalelse fra forretningsfører (NBBO) angående evt. ny fordelingsnøkkel. Saken vurderes derfor senere behandlet i generalforsamling.

Parkering

Borettslaget har noen biloppstillingsplasser på borettslagets tomt. Borettslaget har garasjeplasser for utleie, disse fordeles etter ansiennitet, det er p.t. venteliste. Ellers vanlig gateparkering.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1860 kvm. Ideell andel av opparbeidede fellesarealer. Asfalterte interne gangveier og gårdsplass.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved vannbåren varme som fordeles via radiatorer. Varmekabler på baderom.

Dyrehold

Husdyrhold er ikke tillatt, men styret kan gi dispensasjon i særlige tilfeller etter skriftlig søknad. Ref. husordensregler pkt. 5.

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 12117079714, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 05.03.2019: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41.9111
Saldo per 05.03.2019: 7 825 204
Andel av saldo: 291 891
Første termin/første avdrag: 30.06.2010 ( siste termin 30.11.2039 )

Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Fordeling fellesutgifter

Fellesutgifter: Renhold/Boning/Trappevask 130,-
Grunnleie 4 489,-
Varme/vann 931,-

Regulering

Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036. Plantype: Kommuneplanens arealdel. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 05.10.2015: Lovmerknad: PBL 2008 Delarealer: 1 790 kvm Arealbruk: Kombinert bebyggelse og anleggsformål, Nåværende.

Navn: Kommunedelplan sentrum Plantype: Kommunedelplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 30.05.2006

Området er iht. støysonekart i et område tilliggende gul/ rød støysone.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknytning via borettslagets private stikkledninger. Adkomst via offentlig vei.

Utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med samtykke kan andelseier overlate bruken boligen til andre i inntil 3 år hvis andelseier har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfelle kan godtas ved særlige grunner jfr. Borettslagsloven § 5-6. Se også borettslagets vedtekter.

Servitutter

28.04.1961 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Div. ledninger
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

Servitutt er bestilt og kan sees hos megler.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 2 790 000,-
  • Totalpris: 3 081 890,-
  • Fellesgjeld: 291 890,-
  • Fellesutgifter: 5 550,-
  • Ligningsverdi: 697 429,-
  • Primærrom: 78 m2
  • Bruksareal: 82 m2
  • Tomteareal: 1860 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 142526943