Mjøndalen: Boligen er solgt - visning er avlyst!
Nedbergkollveien 13B , 3050 Mjøndalen

Kort om eiendommen

Boligen er solgt - visning er avlyst!

Inneholder

Velkommen til Nedbergkollveien 13B. Dette er en sjelden fin bolig med en naturskjønn og solrik beliggenhet rett i utkanten av Mjøndalen sentrum. Boligen ble oppført i 2006 og har en dobbeltgarasje (oppført 2007) med isolert loft/ kontor. I tillegg har eiendommen en stor terrasse på hele 70 kvm samt et stort lysthus. Eiendommen har alt på en flate, noe som gjør denne boligen attraktiv for alle målgrupper. Denne nydelige eiendommen bør sees!

Boligens kvaliteter:
- Nyoppført (2006) og velholdt eiendom
- Nydelig opparbeidet tomt med plen og hekk
- Lysthus i hagen
- Grenser til bekk/ naturskjønne omgivelser
- Alt på ett plan
- Dobbeltgarasje (2007) på 45 kvm med isolert loft/ kontor på 31 kvm
- Renovert kjøkken i 2016 (Innredning fra Creo Form)
- Integrerte hvitevarer fra 2016, oppvaskmaskin (2017)
- Sentralt
- Få minutters gange til skole/ barnehager
- Stor terrasse på 70 kvm, dels overbygget
- Balansert ventilasjon
- Utstrakt bruk av downlight i boligen
- Varmekabler på alle rom utenom soverom og bod
- Sentralstøvsuger fra Flexit
- God planløsning
- Meget god standard

Inneholder: Entré/ gang, stue, kjøkken, 3 stk. soverom, bad, wc m/ dusj, vaskerom og bod.

Terrasser: Terrasse, plate på mark ca 70 kvm del overbygget med adkomst fra stue. Del av terrasse med paviljong med takoverbygg. Markise (elektrisk) montert på terrassen og Infravarmere. Adkomst til hage på begge sider av terrassen.

Hvitevarer/ løsøre:
Vaskemaskin, tørketrommel, fryseboks, mikrobølgeovn medfølger ikke i handelen. Integrerte hvitevarer som koketopp/ stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin (ny 2017) følger med ved salg. Lyskilder som er fastskrudd på begge baderom og kjøkken medfølger. Løse lyskilder som kun er elektrisk tilkoblet og som kan hektes ned, medfølger ikke. Alt fastmontert inventar medfølger i handelen, mens løse skap, løse kommoder etc. medfølger ikke.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget flott, solrik og tilbaketrukket beliggenhet med umiddelbar nærhet til Mjøndalen sentrum. Gangavstand til tog- og busstasjon og "alt" av servicetilbud, bla. ulike butikker, dagligvarebutikk, idrettplass, idrettshall, skoler etc.

God bussforbindelse til Drammen, Hokksund og Oslo. Ekspressbuss fra Mjøndalen retning Oslo og Kongsberg hver time, døgnet rundt. En times busstur til Oslo S.

Kun 4-5 minutters rolig gangavstand til togstasjon med god togforbindelse til Oslo, Drammen og Kongsberg. Fra Mjøndalen stasjon 12 minutter med tog til Drammen, 24 minutter med tog til Asker, 50 minutter til Oslo og 32 minutter til Kongsberg. Ca. 15 minutters kjøring med bil til Drammen sentrum.

Mjøndalen Idrettsforening med godt tilbud og flotte idrettsanlegg (Vassenga) m/bla. innendørs fotballbane, gressbaner, kunstisbane, etc. Treningssenter. Kort vei opp til Golfbane i Åsen. Flotte bademuligheter ved Hagatjern om sommeren. Gangsti langs Drammenselva. Marka/skogen og Herman Wildenveys hjemsted ligger i gangavstand unna. Andre nydelige turmuligheter ligger kun korte kjøreturer unna.

Adkomst

Se kart på Finn.no.

Standard

Takstmann oppsummerer standard slik: Bolig fra år 2006 med plate på mark over ett plan. Tilstanden anses ut fra alder å være normalt god og boligen framstår som godt vedlikeholdt.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig. Frittliggende dobbel garasje. Frittliggende uthus i tynnlaft på 3 kvm (ikke nærmere omtalt i taksten). Paviljong/ lysthus med tak (ikke omsøkt i kommunen).

Byggemåte

Se takst/ boligsalgsrapporten for beskrivelse av byggemåte og teknisk tilstand på de enkelte rom/ bygningsdeler.

EL: Sikringsskap plassert i bod med automatsikringer, overbelastningsvern 63 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg. Siste kontroll av anlegget: 2006. Foreligger det pålegg på anlegget: Nei. Årsforbruk: ca 42 000 kWh. Selger opplyser om følgende: Det er ikke foretatt kontroll av EL-anlegget etter innflytting i huset. 21.04.2006 mottok selger Varsel om vedtak fra EB Nett AS (nå Glitre Energi), merket Rapportnr. 107883. Bemerkningene skal ha blitt utbedret av fra YIT Building Systems AS som utførte EL-arbeidene, men selger har ikke mottatt noen samsvarserklæring.

Pipe/ ildsted: Elementpipe med sotluke plassert i stue. Pipe helbeslått over tak. Ingen ildsteder montert på pipen. Pipe/ ildsted er ikke kontrollert av feie/ brannvesenet (ikke vært i bruk, derfor er det ikke kontrollert iflg. selger).

VVS: VA (vann og avløp), rør av kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på vaskerom. Varmtvannsbereder OSO 198 liter fra år 2006, plassert på vaskerom. Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon Flexit S4R (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert i bod.

Teknisk: Det er installert boligalarm fra Verisure. Det avventes med demontering til ny kjøper evt. velger å videreføre/ tegne eget abonnement. Kabel-TV leveres fra GET. Vinduene har utvendige markiser og de 3 persiennene på begge karnappene har motoriserte fjernstyringer. Det er montert motorisert markise og 2 takmonterte infravarmere på terrassen. Sentralstøvsuger fra Flexit CV 200 montert i bod.

Diverse

Ved oppføring av garasjer på eiendommene Nedbergkollveien 13 A og B i 2007 var en grensepel feilplassert slik at begge garasjer kom litt inn på naboeiendommen, Sameiet Veiakroken. Dette ble oppdaget ved salg av Nedbergkollveien 13 A i 2012. Etter overenskomst med Sameiet Veiakroken, og økonomisk kompensasjon fra selger, foretok Nedre Eiker kommune grensejusteringer slik at garasjene sto på riktig side av eiendomsgrensene. I denne forbindelse ble ikke grensene justert der hvor det står en rekke med tujaer plantet litt inn på naboeiendommen, inkludert noen hvadratmeter plen. Her ble det kun muntlig bemerket fra formannen i Sameiet Veiakroken at søkket mellom eiendommene bak tujaene, som kun består av viltvoksende kratt, ikke hadde noen verdi for Sameiet og kun dreier seg om noen pene tujaplanter og litt plen. Det foreligger skisse (knf. megler) som viser inntegnet tomteparsell, som eies av Sameiet Veiakroken hvor selger har tegnet inn det lille arealet som selger har beplantet med tujahekk og plen. Selger har dog ikke foretatt oppmåling av disse kvadratmeterne.

Eier har selv ikke bebodd boligen (har vært utleid i selgers eiertid) og har derfor begrenset kunnskap om enkelte forhold ved eiendommen.

Parkering

Parkering i dobbeltgarasje på 45 kvm og på egen tomt. Garasjen har loft, men areal (31 kvm) er ikke måleverdig grunnet lav takhøyde/ skråtak. Loftet brukes i dag som kontor og er ekstra godt vinterisolert.

Tomten

Solrik og meget pen eiet tomt på 1060 kvm, opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker. Asfaltert gårdsplass. Parkering i egen gårdsplass og i garasje. Det er varmekabler i bakken ned fra hovedveien.

Eiere av Nedbergkollveien 13 A og 13 B er i fellesskap forpliktet til vedlikehold og snøbrøyting av adkomstveien. Megler besitter en avtale angående dette: Erklæring om bruksrett til adkomst over annen eiendom .

Selger opplyser: Litt av nedre tomtedel mot Sameiet Veiakroken eies av forannevnte, men de har godtatt at selger bruker dette til plen og hekkbeplantning.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ varmekabler på alle rom utenom soverom og bod. I tillegg er det etablert to takmonterte infravarmere på terrassen.

Kommunale avgifter

Årsgebyr renovasjon Kr. 3 403,-
Vann- og avløpsgebyrer sist termin: kr 2 586,- (3 terminer per år)
Vann/ kloakkavgift betales til kommunen etter vannforbruk.
I tillegg kommer evt. feiegebyr (dersom pipe tas i bruk).

Regulering

Reguleringsplan: MJ 40.01; Veiakroken, gbnr. 23/319 Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan 03.06.1992 formål: Offentlig friområde. Eiendommen ligger ikke innenfor henssynssoner i reguleringsplan

Annet i forhold til regulering/ bebyggelsesplaner:
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen (dette gjelder på andre siden av Nedbergkollveien). Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for 200-års flom.

Kommuneplan:
07.10.2015, Formål: Grønnstruktur
07.10.2015, Formål: Boligbebyggelse

Vei, vann og avløp

Offentlig vann/ avløp med private stikkledninger. Vannmåler er installert. Boligen er tilknyttet privat pumpehus for kloakkavløp. Dette er for pumping av avløp til offentlig nett. Det foreligger en avtale om sameie i kloakkpumpekummen for Nedbergkollveien 13A og B samt Nedbergkollveien 11. Administrasjonen av pumpehuset utføres av Nedbergkollveien 11. Avtalen er vedlagt prospektet.

Drenering: Terrengforhold på innkjøring og gårdsplass har helling mot huset og det er i den forbindelse montert Aquarenne langs husveggen i øst med varmekabel som er drenert ut bak huset i bekk.

Privat vei/ utkjørsel frem til offentlig vei. Det er varmekabler i bakken ned fra hovedveien. Strømforbruket går på
måleren til Nedbergkollveien 13B, hvor varmekablene slås av/ på manuelt. Det avregnes skjønnsmessig (av leietaker i nr. 13B) hver vår hvor stor del av kostnaden som skal belastes Nedbergkollveien 13A.

Nedbergkollveien 13B har adkomstrett over nr. 13A, dette er tinglyst.

Utleie

Boligen kan fritt leies ut, men har ingen selvstendig utleiedel.

Servitutter

Ingen servitutter registrert på eiendommen. Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 0625 GNR: 23 BNR: 174. Grunnbok er rekvirert for denne eiendom.

Følgende servitutter er registrert på 23/ 174 (Nedbergkollveien 13A):

06.04.2005 BRUKSRETT
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0625 GNR: 23 BNR: 340
TIL VEG
Med flere bestemmelser

06.06.2006 ERKLÆRING/AVTALE
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0625 GNR: 23 BNR: 340
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke avlyses uten skriftlig samtykke fra N.Eiker vann-og avløpsverk.
Med flere bestemmelser

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 4 900 000,-
 • Kommunale avgifter: 11 500,-
 • Ligningsverdi: 1 008 782,-
 • Primærrom: 148 m2
 • Bruksareal: 153 m2
 • Bruttoareal: 168 m2
 • Tomteareal: 1060 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 120704588