Jan Vidar Avdal

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

jan-vidar

Jan Vidar har vært ansatt i NBBO Eiendomsmegling siden 2014 og har hatt rollen som daglig leder siden 1.11.2015. Han har en Bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI, og har jobbet med salg av boliger siden 2005.

Jan Vidar kan kontaktes for alle spørsmål om våre boligprosjekter og generelle spørsmål om salg og kjøp av bolig.

T: 32 21 15 07    M: 900 52 330     E: janvidar@nbbo.no

Fornøyde kunder gjør meg glad

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Eiendom er noe «alle» snakker om og som engasjerer mange. Da jeg skulle velge retning synes jeg det hørtes ut som en spennende og variert bransje, hvor man blant annet er innom markedsføring, juss, salg og kundebehandling. Så kombinasjonen av en spennende, variert og fleksibel hverdag var det som lokket.

Hva er det beste med jobben?
Varierte dager og det å kunne hjelpe noen i en av livets største avgjørelser, å finne en bolig som passer til deres både krav og forventning. Et valg de forhåpentligvis er fornøyd med noen år senere også.

Ditt beste tips til boligselgeren:
Ofte kommer de siste listene på og plass og småting i orden når man skal selge, og det med god grunn. Fullfør gjenstående arbeider og ta noen mindre oppussingsgrep for at boligen skal fremstå best mulig og helhetlig. Dette gjelder først og fremst oppussing som ikke koster så mye og som kan gjøres med egeninnsats. Så er det å rydde, vaske, rydde. Et godt tips til, er å spørre megleren din om råd før dere starter salget!

Hvor er du fra?
Jeg er oppvokst og bodd hele barndommen i Sylling og er i utgangspunktet vant til landlige omgivelser. I dag bor jeg på Union Brygge i Drammen og trives veldig godt som bygutt også.

Ditt morsomste salg:
Det må være mitt aller første salg, det synes jeg var spesielt. Selv om jeg kunne rutiner og hva jeg skulle gjøre, så husker jeg at jeg var ganske nervøs og helt utladet når budrunden var over.

Kontakt meg

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.